Slitsmaskiner

Euromac är en av världens största tillverkare av slitsmaskiner. Företaget ligger nära Milano i staden Casale och sysselsätter mer än 100 anställda. Helt inom tillverkning och produktion av slitsmaskiner. Endast sorterna är många. Maskiner för skärning av laminat, rent aluminium, papper, film, folie mm erbjuds. Många kombinationer gör det möjligt att lösa alla uppgifter inom skärning.

Idag finns det mer än 25 Euromac-installationer i Skandinavien och fler kommer. Utvecklingen innebär att fokus alltid ska vara på övergångstider och Euromac har en utvecklingsavdelning som kontinuerligt utvecklar nya system för att ständigt erbjuda uppdaterade skärmaskiner med den senaste nya utrustningen.

En trend ses i Skandinavien där den verkliga efterbehandling av de färdiga slitna rullarna söks optimerad för att hantera mer och mer rullar per arbetstid. Northern Grafics ApS kan därför också erbjuda helt automatiserade hjulhanteringslinjer som fungerar i kombination med Euromacs slitsmaskin.

Majoriteten av EUROMAC-slitsmaskiner har friktionsaxlar på spolningssidan som gör det möjligt att skära av banor ner till 20 mm bredd. Hastigheten kan vara upp till 700m / min och med perfekt spänningsspänning. Hög hastighet säkerställer ett stort antal färdiga slitsar per. timme. Alla maskiner kan automatiseras med utrustning som automatisk knivpositionering – kärnpositionering etc.

Om du vill ha mer information kan du hitta det här på www.euromacslitters.com eller så kan du skicka ett mail till jk@northerngrafics.dk